lisahholsson.blogg.se

Las Vegas och Grand Canyon

Publicerad 2015-04-01 20:50:07 i Allmänt,

Just nu är det spring break! Vi i huset har varit i Las Vegas och besökt Grand Canyon under helgen och kom hem i morse. Vi var 15 personer totalt och fick därför hyra tre bilar. Vi bodde på Monte Carlo på strippen i Vegas och det var väl ett helt OK hotell för den lilla summa pengar vi behövde betala. Just nu är jag helt slut eftersom vi åkte bil i över 15 timmar i går, men det var helt klart värt det! Det var jätte häftigt och coolt att se Nevada och Arizona, mycket häftigare än jag kunnat föreställa mig.

Det är ju 21 år på att gå ut på klubbar och att dricka, men en amerikan som åkte med oss kände folk och därför kunde vi minderåriga köpa drinkar ändå, hehe.. Vi gick runt på gatorna och bara tog in allting, solen sken och det var säkert närmare 40 grader under dagarna. Vi hängde vid poolen och badade, beställde in några paraplydrinkar som vi sippade på i solen. På kvällarna gick vi ut och åt, gick till olika kasinon, till några barer, vi gick också bara runt på gatorna och njöt av att vara där. En kväll skulle vi gå till 1 Oak, en känd nattklubb, men jag och de andra under 21 kom inte in eftersom några kändisar var där och därför var de extra noga med att kolla ID.

Grand Canyon var så vackert och otroligt stort.. (kommer lägga upp bilder lite senare). Jag körde bil både dit och en bit på hemvägen och det var riktigt häftigt att få köra på vägarna i öknen, och att stanna på avlägsna bensinmackar samt olika "diners".

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela